Klinika per trajtimin e shputave te pacientet me diabet

Podiatria-Kosove

Podiatria Kosove fc logo 150219

Klinika gjindet ne qytetin e Gjakoves, dhe bejme trajtimin e shputes ne pergjithesi, si dhe trajtimin e shputes te pacientet me diabet.Trajtimet te cilat i ofrojme jane keto:

  • Trajtimin e thonjeve te hyre ne mish-pa intervenim kirurgjik
  • Trajtimin e devijimeve te gishterinjeve me ane te ortesave nga silikoni,
  • Trajtimin e thonjeve mykotike,
  • Trajtimi i ulqerave diabetike,
  • Si dhe mbarimi i shtesave ortopedike-ma mase te pacientit-me materiale nga Hollanda.

Ordinanca eshte e hapur qdo dite pune nga ora: 09.00-16.00 dhe gjindet ne :
RR.Sadik Stavileci 114
tel: +37744412088
e-mail: vjolca@hotmail.com
50000 Gjakove,
Kosove

Ordinanca drejtohet nga Podiatristja- Vjollca Kola, e shkolluar ne Holande ne Fonty’s Hogeschool Eindhoven. Me anen e ndihmes se vazhdueshme nga Dr.Margreet van Putten dhe shume personave nga Holanda – eshte bere i mundshem trajtimi i pacienteve me diabet -falas per vite me radhe.

Me ane te shkollimit te vazhdueshem dhe pjesemarrjes neper seminare dhe kongrese ne vende te zhvilluara te Evropes, mundohemi qe te ndihmojme sa me shume dhe me metoda te avancuara pacientet me diabet. Sipas OBD(Organizata Boterore e Diabetit) me nje preventive te mire mund te prevenojme nga 45-80% te amputimeve, dhe kjo moto e arte vlen edhe per ordinancen Podiatria-Kosove.

Me ane te broshures, e cila u be e mundshme me ndihmen e Millenia 2025 Foundation-WeObservatory dhe Connecting Nurses, mundohemi qe sadopak te japim informacionet e duhura per vetekontrollin dhe kujdesin ndaj shputes diabetike.

Ju referojme edhe udherrefyesin qe eshte i paraqitur ne kete web-faqe.

Udherrefyesi per kujdesin e shputave te pacientet me diabet.