Beste allemaal,

Vrijdag 29/11 mocht ik met een geweldig symposium afscheid nemen van mijn werkend leven bij de Opleiding Podotherapie van Fontys Hogescholen. Het werd een fantastische middag met geweldige sprekers, heel veel podotherapeuten oud-collegae, collegae, (ous-)studenten en (oud-)bestuursleden van de NVvP. Via deze weg wil ik iedereen danken voor de mooie woorden, leuke en lieve berichtjes, appjes, kaarten en cadeaus. Het is en was overweldigend voor mij, mijn kinderen, mijn familie en vrienden.

Ook wil ik iedereen danken voor de bijdrage aan mijn vrijwilligersproject in Kosovo, waarvoor Vjolca Kola en haar man overgekomen waren naar Nederland om dit samen met ons mee te maken. Inmiddels is er bijna 6500 Euro op deze rekening van de Stichting Podiatria Kosovo gestort: heel, heel veel dank daarvoor!

Als hoofd van de Opleiding Podotherapie, docent, begeleider/docent van de Post-Bacheloropleidingen en als oud-bestuurslid heb ik ruim 35 jaar mogen werken in een uitdagende omgeving. Dankzij jou/jullie heb ik dat zolang kunnen en mogen doen. Nu is het tijd voor wat meer vrije tijd (helemaal stoppen doe ik natuurlijk niet) en te gaan genieten van mijn ‘oude dag’.

Mijn werkzaamheden voor de Stichting Podiatria Kosovo gaan onverminderd door en ik kijk uit naar een mooi jaar met veel activiteiten in Kosovo.

We komen elkaar vast nog wel ergens tegen, maar mocht dat niet zo zijn, dan wil ik jou/jullie bedanken voor alle mooie, inspirerende en uitdagende ervaringen op de Opleiding Podotherapie.

Het gaat jullie allemaal goed,

Margreet van Putten