Zoals velen weten draai ik, samen met mijn goede vriendin Vjolca Kola, al vele jaren een vrijwilligersproject in Gjakova, Kosovo. Een zeer arm stadje, waar we proberen iets te kunnen betekenen voor mensen met diabetes en voetproblemen. Dit project loopt nu ruim 10 jaar en met hulp van vele vrienden, kennissen, familie en belangstellenden lukt het om daar het aantal ernstige voetproblemen enigszins te laten dalen.

Daarnaast organiseer ik elk jaar een mooi kinderfeest voor 200 arme kinderen. Een feest waar kinderen (en hun ouder(s)) erg naar uitkijken. De aandacht voor hen, natuurlijk de kadootjes en het lekkers, maar vooral het feit dat iemand aan hen denkt, geeft elke keer weer hartverwarmende reacties. Helaas is er in 2017 geen kinderfeest georganiseerd. Vanwege mijn persoonlijke rugproblemen en de grote operatie die ik heb moeten ondergaan, is het niet mogelijk geweest voldoende geld in te zamelen om het feest te kunnen laten plaatsvinden. Natuurlijk ging dit aan mijn hart, maar het was even niet anders.

Nu kijk ik, weer redelijk goed op de been, vol verwachting uit naar 2018 en samen met mij de kinderen in Gjakova. Heel graag wil ik wederom een kinderfeest gaan organiseren en roep daar jullie (financiƫle) hulp voor in: Mag ik u vragen om een financiƫle bijdrage op de rekening van de Stichting Podiatria Kosovo te Eindhoven: NL22ABNA0579534618?

Voor diegenen die een bedrijf hebben: de Stichting Podiatria Kosovo is door de belastingdienst erkend als een charitatieve instelling en heeft het volgende ANBI nummer: 820751807

Weet dat iedere Euro ten goede komt van dit kinderfeest, de stichting wordt gerund door vrijwilligers en wij reizen en werken op eigen kosten aan de projecten.

Voor elke euro ben ik dankbaar, ik waardeer elke hulp zeer!

Rest mij iedereen een mooi en gezond 2018 te wensen.

Vriendelijke groeten,
Margreet van Putten

Podiatria Kosovo Kinderfeest